MEAT MARKET 2017

Spotkanie dostawców i kupców mięsa i wyrobów mięsnych
Dni do wydarzenia: 49
07 marca 2017
Ptak Warsaw Expo, Nadarzyn
  • sieci handlowe
  • hurtownie mięsa
  • producenci
  • prosta formuła spotkań
07 marca 2017 Ptak Warsaw Expo, Nadarzyn

arrow_waktualności arrow_w zarejestruj się

Zapraszamy:

Przedsiębiorstwo Drobiarskie Grzegorz Wyrębski – nowoczesny zakład uboju i rozbioru brojlerów 2016-10-27

Przedsiębiorstwo Drobiarskie Grzegorz Wyrębski wzięło nazwę od imienia i nazwiska swojego właściciela. Firma działa od 1994 r. we Wróblewie w województwie łódzkim. Roczna produkcja ubojni to około 25 tysięcy ton drobiu.

W asortymencie przedsiębiorstwa z Wróblewa znajdują się całe kurczaki brojlery (w tym te przeznaczone na grilla), a także ich elementy piersiowe, nożne oraz podroby. Wyroby przygotowywane są z wykorzystaniem nowoczesnych linii produkcyjnych i pakowane w opakowania zapewniające im długotrwałą świeżość.

Drób z Przedsiębiorstwa Drobiarskiego Grzegorz Wyrębski sprzedawany jest w sklepach firmowych marki, a także hurtowniach w całej Polsce oraz za granicą. W ubojni wdrożone zostały systemy kontroli jakości HACCP oraz standardy BRC.

Partnerzy
Live Chat