MEAT MARKET 2017

Spotkanie dostawców i kupców mięsa i wyrobów mięsnych
Dni do wydarzenia: 49
07 marca 2017
Ptak Warsaw Expo, Nadarzyn
  • sieci handlowe
  • hurtownie mięsa
  • producenci
  • prosta formuła spotkań
07 marca 2017 Ptak Warsaw Expo, Nadarzyn

arrow_waktualności arrow_w zarejestruj się

Zapraszamy:

Cedrob organizuje warsztaty kulinarne 2016-03-08

Już 1 marca firma Cedrob zaprosiła dziennikarzy pism life stylowych, branżowych oraz kobiecych do Studia kulinarnego CookUp w Warszawie. Pyszny smak od 25 lat był hasłem przewodnim warsztatów kulinarnych łącząc jednocześnie wieloletnią tradycję Cedrob S.A., jako lidera w branży drobiarskiej oraz popularność marki obecnej na polskich stolach od ćwierć wieku.

Podczas spotkania zaprezentowano pierwszoplanowe hity z oferty producenta, idealnie pasujące do świątecznego menu. Dodatkowo w związku z jubileuszem działalności firmy przedstawiono historię oraz strukturę spółki. Następnie łącząc przyjemne z pożytecznym podczas kulinarnych zmagań uczestnicy przygotowali wytrawne tarty w trzech oryginalnych osłonach. Pierwsza grupa warsztatowa przyrządziła tartę z Kabanosami z filetem Cedrob, pieczonymi pomidorami oraz boczniakami, druga z Kurczakiem gotowanym Cedrob, brokułami i płatkami migdałów, a trzecia z Polędwicą dojrzewającą Gobarto, serem brie i oliwkami. Każda z wariacji kulinarnych okazała się przysłowiowym strzałem w dziesiątkę, a konsumpcja była zasłużoną nagrodą po pracowitej części warsztatów.

Tradycyjnie spotkanie były okazją do omówienia bieżącej współpracy i planów Cedrob S.A. na przyszłość. Dodatkowo wszyscy obecni otrzymali pakiet materiałów prasowych oraz gadżetów promocyjnych od Firmy.

Partnerzy
Live Chat